maandag 3 december 2012

Star Wars nieuws

Ook de afgelopen dagen was het weer een hele drukte in het star wars wereldje. Hieronder houden wij jullie even kort op de hoogte van wat er de afgelopen 4 dagen heeft gespeeld in die galaxy far far away.

Nog veel meer films als eerder gedacht!

Disney liet weten dat naast star wars VII t/m IX en star wars II en II (in 3D) er nog meer films zullen verschijnen in de tussentijd. Deze films zullen zich gaan richten op specifieke onderdelen van de films. U kunt bijvoorbeeld een film over de premie jager Boba Fett verwachten.

Kinber en Kasdan schrijven VIII en IX niet

Toen Kasdan en Kinber aangesteld werden als schrijvers bij LucasFilm, werd er vanuit gegaan dat de twee de scenario's van episode VIII en IX zouden gaan schrijven. Maar nu gaan de geruchten dat ze allebei inderdaad voor een scenario zullen zorgen maar dit zal niet gaan om episode VIII en IX. Hun scenario's zullen zich afspelen buiten de Skywalker familie lieten bronnen weten. Dit zou betekenen dat episode VII, VIII en IX wel over de Skywalkers zou moeten gaan. Waar Kinber en Kasdan wel voor schrijven is misschien te linken aan het bericht hierboven.

Angry Birds Star Wars update Hoth

Angry Birds Star Wars heeft een gratis update gekregen die draait om de planeet Hoth. De update is momenteel alleen te downloaden op iOS-apparaten. De update voegt 20 nieuwe levels toe en introduceert Princess Leia. Wanneer de update ook voor de andere platformen zal verschijnen is nog niet bekend, volgens Rovio is dat snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten