vrijdag 25 januari 2013

Dan toch J.J. Abrams die Star Wars VII produceerd

Wat een verrassing, nog niet zo lang geleden meldde wij dat Star Trek regisseur J.J. Abrams ook NEE zei tegen het produceren van een 7e Star Wars film. Maar nog geen 6 uur geleden meldde de SPITS op www.spitsnieuws.nl ons iets heel anders. Zei meldde ons dat J.J. Abrams toch de nieuwe regisseur gaat worden. Hieronder volgt hun bericht:
Je hebt aan de ene kant Star Trek en aan de andere kant Star Wars, 'and never the twain shall meet'. Of doen ze dat toch? J.J. Abrams, regisseur van Star Trek (2009) en het aankomende Star Trek Into Darkness is namelijk aangekondigd als regisseur van de zevende episode in de concurrerende franchise Star Wars.
Dat bericht The Warp. Abrams: "Als kind was ik altijd een fan van special effects. Filmkijkend probeerde ik altijd uit te vogelen hoe ze (filmmakers, red.) het maakten; wat de special effect ook was. Star Wars was de eerste film die me helemaal omver blies op die manier. Hoe ze het deden maakte niet uit, want de film was zo overweldigend en groots."
Abrams oogste voor het eerst bekendheid met televisieseries als Alias en Lost. Later regisseerde hij ook actiespektakel Mission: Impossible 3, en de visuele liefdesbrief aan het werk van Steven Spielberg Super 8. Een week geleden berichtten we nog dat Abrams een film wilde maken over de dopingaffaire van Lance Armstrong. Druk, druk mannetje.

Zo zien we maar meer dat Star Wars dan toch in goede handen terrecht komt. Velen fans dachten dat we wellicht een Micky Mouse zouden zien met een lightsaber, maar een regisseur dei films en series van deze kwaliteit produceert zal toch wel beter weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten