donderdag 17 januari 2013

Star Wars 1313 verschijnt dit jaar nog!



Star Wars 1313 zal DIT jaar nog verschijnen in de winkels, zo meld tweakers.net ons dit:

Volgens de Duitse Facebook-pagina van Sony PlayStation verschijnt Star Wars 1313 nog dit jaar. De game zal verschijnen voor de PlayStation 3, terwijl na de aankondiging van de game de verwachting was dat het spel voor de volgende generatie consoles zou verschijnen.
Toen LucasArts vlak voor de laatste E3 aankondigde dat het Star Wars 1313 gepland heeft staan, wilde het bedrijf wel loslaten dat de game gemaakt wordt met behulp van Unreal Engine 3, maar niet op welke platformen het zou verschijnen. LucasArts wilde ook niet loslaten wanneer de game in de winkel zou liggen. Op beide vragen is nu een antwoord. Volgens de Duitse Facebook-pagina van Sony PlayStation verschijnt de game in 2013 en komt er in ieder geval een versie voor de PS3. Uitgever LucasArts had al eerder bekendgemaakt dat van de game een pc-versie zal verschijnen.
Na de grafisch indrukwekkende presentatie van de game tijdens de afgelopen E3 concludeerden sommige media dat de game uitgebracht zou worden op de komende generatie consoles en niet voor de huidige generatie; de Xbox 360 en PlayStation 3. Zowel Sony als Microsoft hebben de opvolgers van hun beide consoles nog steeds niet officieel aangekondigd. De verwachting is dat beide bedrijven een nieuwe console aankondigen tijdens de E3 van dit jaar, die begin juni plaatsvindt.

Bron: tweakers.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten