zondag 16 november 2014

John Williams heeft trailermuziek The Force Awakens opgenomen



We hebben het er eens eerder over gehad, de trailer van Star Wars VII: The Force Awakens lijkt dicht bij te zijn. Tenminste dat meldde MakingStarWars.net nog niet zo lang geleden. Nu meld MakingStarWars.net dat componist John Williams gisteren de muziek voor de trailer heeft opgenomen. De tailer moet ongeveer zestig seconde gaan duren en men verwacht niet dat er nieuwe muziek in te horen zal zijn. John Williams zou aanwezig zijn geweest om een mooie overgang in de muziek te maken.

"The music recorded today was described by one source as a medly. Most likely what is being heard features new tiny transitions to make all the various cues line up to hit the beats the editors of the teaser envisioned."

Wanneer de trailer te zien zal zijn is nog niet bekend. Sommige verwachten al aan het eind van deze maand en andere denken dat het op 25 december plaats gaat vinden. De vraag is of het überhaupt wel dit jaar gaat plaats vinden. De film zelf is namelijk nog erg ver weg. We gaan het hopelijk snel zien.

Bron: DeathStar.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten