zaterdag 18 april 2015

Star Wars Battlefront III

Hoe lang hebben wij fans hier wel niet op moeten wachten? Battlefront III werd ons meerdere malen beloofd maar verscheen uiteindelijk nooit. Nu is het eindelijk zeker dat het komt. Gister avond liet men op Star Wars Celebration eindelijk dingen los over deze geweldige nieuwe game.

Ten eerste liet EA weten dat Battlefront III (ook in Nederland) uit zal komen op 17 november dit jaar. Dat is al best snel, zeker als je bedenkt dat er ook zekere Star Wars VII levels in te spelen zijn. Waaronder de Battle of Jakku, waarvan we een stukje in de trailer van The Force Awakens zagen.

In de game is het nu ook eindelijk mogelijk om de schilden van je spaceship zelf te regelen, zoals in de film gebeurd. Er kunnen nieuwe bonussen worden verdiend, wapens zijn geavanceerder en alle spelers hebben namen boven hun hoofd staan. Daarbij zijn de battlemaps een heel stuk groter en kunnen we naar alle verwachting eindelijk een combi van space en ground battles verwachten. Ook zijn er nieuwe karakters speelbaar, waaronder Mon Calamari.

Daarnaast heeft het team van DICE er alles aan gedaan om de beelden zo echt mogelijk te laten lijken door de echte filmlocaties op te zoeken. Dit hebben ze ook met het geluid geprobeerd. Battlefront III krijgt zijn eigen Dolby systeem.

Er zijn single-player, online multiplayer en offline split-screen modes. En natuurlijk kun je zelf kiezen bij welk team je je aansluit. En tot slot krijgen de speler heel veel vrijheid van DICE. Er zijn geen bepaalde klasse meer, spelers kunnen zelf kiezen met welke vrijgespeelde wapens, gadgets en andere uitrusting ze hun soldaat willen uitrusten. En uiteindelijk kregen we dan toch die nieuwe Star Wars Battlefront III trailer te zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten