zondag 21 juni 2015

Meer beelden Star Wars The Force Awakens



Vrijdag konden we jullie de eerste beelden van Leia en Luke laten zien uit The Force Awakens, nu zijn we terug met meer. Wie geen Spoilers wil zien, lees vooral niet verder en bekijk de volgende afbeeldingen dan ook niet.

In de eerste afbeelding zien we Ray, Fin en Han Solo in de cockpit van de Millennium Falcon, een scene die we al aan hadden zien komen. In de tweede foto zien we acteur Domhnall Gleeson met zijn personage "The General" in een gesprek met Captain Phasma. Volgens de geruchten van Making Star Wars zou hij hier Phasma achter Fin aan sturen. The General lijkt zich te bevinden op de brug van een Destroyer.
falcon
firstordership

De volgende drie foto's zijn meer een vervolg op de Luke en Leia die we eerder zagen. In de eerste afbeelding zien we Greg Grunberg als X-Wing pilot. Hij zou een vergelijkbare rol krijgen als Wedge Antilles in de eerdere delen, aangezien Grunberg voor 3 films heeft getekend. 
Ook zien we 2 bekende gezichten, namelijk Nien Nunb en Admiraal Ackbar. Ten minste, dat is wat starwars7news.com ons doet denken. Misschien zijn het andere personages maar van de zelfde soort. Toch is er enige rede om starwars7news gelijk te geven. De oude helden keren immers zelf ook terug. 
Greg Grunberg
Nien Nunb
Admiral Ackbar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten