zaterdag 11 november 2017

LET OP! Landelijk probleem bij Star Wars Magazine actie


Een aantal weken terug deelde we met jullie vol enthousiasme de Star Wars Magazine actie van het AD en DeBesteBoeken.nl. Nu bent u zeer waarschijnlijk als deelnemers tegen een probleem opgelopen, u heeft geen afhaalbon ontvangen. Wees nog niet helemaal getreurd want u bent niet de enige. Uit het hele land, inclusief ons zelf, komen klachten dat er géén bon is ontvangen en het lijkt er dan ook op dat de actie partijen een fout hebben gemaakt.

Wij betreuren deze gang van zaken heel erg, ondanks dat het niet een actie betreft die door ons georganiseerd is, hebben we de actie wel met jullie gedeeld. Daarom zijn we vanmorgen direct op zoek gegaan naar een oplossing. Helaas gaven het AD en DeBesteBoeken niet thuis.

Toch zijn we nog even voor jullie door gegaan en het is gelukt. Wat moet je doen? Neem even contact op met de Primera waar jij jou Magazine op had mogen halen en leg de situatie uit. Vraag of het mogelijk is om het Magazine alsnog op te halen met je bevestigingsmail van inschrijving, die zou je wel moeten hebben ontvangen. Bij onze eigen Primera werd er niet moeilijk gedaan over de situatie en we kregen het zonder probleem mee.

Werkt dit niet? Schroom dan zeker niet om maandag direct contact op te nemen met DeBesteBoeken of het AD, het is dan aan hen om er voor te zorgen dat u alsnog uw Magazine kunt gaan halen. Daar hebt u immers recht op en het is een fout gemaakt door hen.

We vinden het heel jammer dat de actie zo heeft moeten lopen maar helaas zijn wij geen betrokken partner van de actie en hebben wij hier dus ook geen verantwoordelijkheid in. We hopen dat we jullie toch nog hebben kunnen helpen met deze tip!

UPDATE: Via een van de lezers van onze partner Star Wars Awakens is een kopie van de barcode gedeeld. Het schijnt dat de code voor iedereen het zelfde is. Om onze neutraliteit echter te bewaren in het contact met de actievoerende partijen plaatsen we deze foto niet, aangezien het niet legaal is. We kunnen jullie wel doorverwijzen naar de facebook pagina van Star Wars Awakens waar onder de post refererende aan dit bericht de barcode is te vinden.

UPDATE 2: Door onze inspanningen hebben we ondanks dat de klantenservice dicht is contact gekregen met het AD. Als je GEEN bon hebt ontvangen, stuur het AD dan even een berichtje via de mail of via Facebook. Zij zorgen er voor dat je dan alsnog je magazine krijgt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten